Raamdecoratie:

In de winkel kan u terecht voor alles wat betreft raamdecoratie. We hebben hierin reeds jarenlang ervaring, en talloze klanten werden door ons geholpen. U kan als particulier bij ons terecht voor raamdecoratie, maar ook voor uw zaak, hotel, school, ... U bent steeds welkom in de winkel voor meer info of voor een offerte. Uiteraard mag u hiervoor ook contact opnemen via mail ( info@stoffenverkempinck.be ) of via telefoon (059 505659).


Overgordijnen:

We hebben een zeer uitgebreide collectie overgordijnstoffen. We hebben deze stoffen in voorraad en dat brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee. Door onze eigen voorraad in te slaan kunnen we een zeer scherpe prijs aanbieden voor onze stoffen, en een ander pluspunt is een kortere wachttijd: maakt u de overgordijnen bijvoorbeeld zelf, dan hoeft u meestal niet te wachten en krijgt u uw stof meteen mee. We bieden ook de mogelijkheid om de confectie door ons te laten uitvoeren. De confectie gebeurt door professionele naaisters en u hebt keuze uit diverse afwerkingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld vlaams hoofd, alle mogelijke gordijnlinten, wave-gordijn, zeilringen, ...


Ophangsystemen:

Het gordijn moet je kunnen ophangen natuurlijk. Daarom hebben we ook een enorm aanbod aan rails en roedes. We hebben vele types, kleuren, en afwerkingen. Het grootste deel van ons aanbod bestaat uit maatwerk, enkel de basisrails hebben we in de winkel te koop op vaste lengtes.


Glasgordijnen:

Glasgordijnen of voile gordijnen laten het daglicht volop binnen en zorgen tevens voor pivacy, daarom is dit nog steeds een vaak gekozen vorm van raamdecoratie. In de glasgordijnen hebben we een grote keuze in stoffen, kleuren en stucturen, waarvan we er heel wat in voorraad hebben. Voor de glasgordijnen bieden we ook de mogelijkheid om de de confectie door ons te laten uitvoeren.


Vouwgordijnen:

We kunnen er niet omheen, vouwgordijnen zijn enorm populair op dit moment. En dit is niet onterecht, want vouwgordijnen bieden heel wat voordelen.

  • + Een vouwgordijn kan als overgordijn of als lichtdoorlatend gordijn gemaakt worden.
    + Een vouwgordijn past bij elk interieur. Strak en modern of landelijk, een vouwgordijn komt steeds tot zijn recht.
    + Vouwgordijnen zijn makkelijk in onderhoud. De gordijnen kunnen makkelijk worden afgenomen om te wassen.

Paneelgordijnen:

Bij japanse panelen worden de strakke panelen zijdelings voor elkaar geschoven. Deze paneelgordijnen komen mooi tot hun recht bij grote glaspartijen.


Rolgordijnen:

Een rolgordijn op maat is makkelijk te plaatsen en makkelijk te bedienen. Bovendien neemt een opgetrokken rolgordijn slechts een minimale ruimte in, dit is soms van belang bijvoorbeeld bij opendraaiende raamdelen. Naast gewone rolgordijnen is er ook het duo rolgordijn. Het duo rolgordijn biedt nog meer gebruiksgemak, aangezien je hier steeds de vrijheid hebt om te kiezen voor een transparant of gesloten gordijn. Bij ons kan je rolgordijnen krijgen van meerdere merken in verschillende prijsklassen.


Verticale Lamellen:

Verticale lamellen geven je interieur een moderne look, en ze bieden ook een groot gebruiksgemak: lichtinval, privacy en zicht naar buiten kunnen in elke situatie eenvoudig geregeld worden.


Jalouziën of horizontale lamellen:

Horizontale lamellen bieden net als de verticale lamellen een groot gebruiksgemak: lichtinval, privacy en zicht naar buiten kunnen in elke situatie eenvoudig geregeld worden. De horizontale lamellen zijn er in vele kleuren en diverse materialen: De houten jalouziën geven meer sfeer en stijl door de natuurlijke materialen. Aluminium jalouziën zijn dan bijvoorbeeld weer ideaal in vochtige ruimtes.