Zijn alle stoffen op de webshop voorradig?

Ja, de voorraad op de webshop is de actuele voorraad, deze is rechtstreeks gekoppeld met de voorraad in de winkel. Het is op de webshop niet mogelijk om een grotere hoeveelheid te bestellen dan er voorradig is, u krijgt in dat geval een foutmelding.

Ik heb meer stof nodig dan er voorradig is, kan dit worden bijbesteld?

Vaak wel, indien de stof die u hebt gekozen niet voldoende voorradig is, of indien u grote hoeveelheden nodig hebt, kan u ons steeds contacteren ( info@stoffenverkempinck.be ) . Veel van onze stoffen en benodigdheden kunnen wij bijbestellen, we houden u dan op de hoogte wanneer het binnenkomt.

Ik zoek een bepaalde stof en ik vindt het niet op de webshop, hebben jullie dit dan niet?

We hebben in de winkel heel wat meer stoffen dan er op de webshop te bestellen zijn. Wellicht kunnen we u toch helpen, ook al staat de stof niet op onze webshop. Laat ons weten wat u zoekt ( info@stoffenverkempinck.be ), dan kijken we graag of we u kunnen helpen.


De prijzen die vermeld zijn op de webshop, is dit per meter?

Ja, de prijzen van de stoffen en lintjes zijn steeds per lopende meter, tenzij het anders vermeld is zoals dit bijvoorbeeld soms bij paneelstoffen het geval is. De prijs die je ziet is dus voor 1 meter. Ook in de winkel zijn de prijzen per lopende meter trouwens.


Waarvoor staat de bestelhoeveelheid?

De bestelhoeveelheid voor de stoffen en lintjes is uitgedrukt in meter, maar decimalen zijn ook mogelijk. Op die manier kan u exact bestellen hoeveel u wenst, enkele voorbeelden:
1 staat voor 1 meter
1,50 staat voor anderhalve meter
1,95 staat voor 1m95
enzovoort

Hoeveel is de minimale afname?

Voor alle stoffen en lintjes geldt sinds een minimumafname van 1 meter. U kan op onze webshop de exacte hoeveelheid die u wenst ingeven, echter raden wij ten stelligste aan om iets extra te bestellen als marge. Zo hebt u zeker niet te weinig ingeval de stof wat krimpt.

Welke zijn de betaalmogelijkheden?

We bieden op de webshop verschillende betaalmogelijkheden: Bancontact , Kredietkaarten en IDeal
De betaling gebeurt in een veilige omgeving en wordt mogelijk gemaakt door Mollie, een extern gespecialiseerd bedrijf.


Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestemmingen in België verzenden wij uw bestelling gratis bij een bestelbedrag vanaf 60 €. Voor kleinere bestellingen wordt een bijdrage aangerekend van 5,95 €.

Voor bestemmingen in Nederland verzenden wij uw bestelling gratis bij een bestelbedrag vanaf 60 €. Voor kleinere bestellingen wordt een bijdrage aangerekend van 7,95 €.

Verzenden naar andere landen is eventueel mogelijk op aanvraag.

Bestellen via de webshop en afhalen is momenteel niet mogelijk. Deze manier van bestellen vraagt meer verplaatsingen en door de anderhalve meter afstandsregel willen we zoveel mogelijk verplaatsingen vermijden.

Wat bedraagt de levertermijn?

Alle artikelen die u op de webshop kan bestellen zijn in theorie voorradig, dit betekent dat wij uw bestelling vlug kunnen klaarmaken en versturen. We streven ernaar uw bestelling binnen de 24 uur klaar te maken en te versturen, rekenend vanaf de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw bestelling.

Tijdens onze verlofperiode in juli is de winkel weliswaar gesloten, maar web-bestellingen blijven wel mogelijk. De pakjes worden tijdens deze periode slechts 1 x per week verzonden, dus de levertermijn kan tijdens deze periode langer zijn dan gewoonlijk.

Indien het zou voorvallen dat uw bestelde artikel door een fout in ons stockbeheer uiteindelijk toch niet beschikbaar blijkt te zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om in overleg tot een oplossing te komen. Deze oplossing kan een alternatief artikel zijn, of het juiste artikel bijbestellen met een langere levertijd als gevolg, of het annuleren & terugbetalen van dit artikel of de gehele bestelling.

Waar kan ik terecht met klachten?

Bent u ergens niet tevreden over, of is er iets fout gelopen? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Ook voor extra informatie, of met vragen mag u steeds contact opnemen. U kan ons altijd bereiken per mail: info@stoffenverkempinck.be. Tijdens de openingsuren van de winkel kan u ons ook bereiken per telefoon: 059 505659.

Wat zijn de openingsuren van de winkel?

De winkel is open van dinsdag tot zaterdag, telkens van 9 uur tot 12 uur, en van 13 uur tot 18 uur.
We zijn gesloten op feestdagen.