Over ons

Stoffen Verkempinck is een stoffenwinkel met meer dan 30 jaar ervaring en we zijn een waar begrip in als het gaat om stoffen. We bieden een enorm grote collectie stoffen aan voor alle denkbare toepassingen.  Bij ons vind je alles voor liefhebbers van naaien, van a tot z, gaande van alle mogelijke kledingstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, fournituren, knopen, wol, hobbymateriaal, ... de lijst is eindeloos!

In de winkel bieden we meer dan 20.000 verschillende artikelen aan.  De winkel is zeer overzichtelijk ingericht, alle stoffen liggen per soort uitgestald.  Onze klanten krijgen alle vrijheid om tussen al deze stoffen te snuisteren.  Indien gewenst staan onze verkoopsters klaar om hulp aan te bieden.  We hebben een ruime parking, en we zijn ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.  

Een 10.000 -tal van onze artikelen kan je ook via de webshop bestellen.  De website biedt al een mooi overzicht van wat we hebben maar niet alles staat dus online.  Je bestelling wordt steeds zorgvuldig klaargemaakt en snel verstuurd.  


  •